Stress.

2012-04-09 - 10:10:55
Tänk att man alltid lyckas bli stressad fast än man har allt klart och planerat och vet att man kommer att hinna. I onsdags innan vi åkte så skulle vi åka buss in till Gävle så då måste man gå ifrån oss drygt 2 timmar innan tåget går. Jag plockade undan lite, duschade, tvättade och allt var planerat och hunnit bli klart. Lägger mig på soffan och känner åh vad skönt och blundar och SOMNAR! Jag vaknar då Emil säger klockan är halv 2, om en timme går bussen och det dröjer ett tag att gå till bussen från oss också, ungefär en halvtimme och jag hade inte ens hunnit packa eftersom jag somnade en timme på soffan. Tänkte att nu hinner jag ju aldrig verkligen aldrig, hur ska jag få ihop detta. Men jodå det fick jag visste, packade ihop allt lite snabbt och bara satt och undrade vad kommer jag nu att glömma.. Jag och Emil hjälpts åt och jag får springa upp och ner i trapporna och Emil får springa med Sebastian till bussen medans jag får ta cykeln eftersom jag måste ta ut pengar och lite sånt innan.
Men man är väl bäst så vi fick tillochmed sitta och vänta en stund på bussen efter all dess jävla stress och det kändes och det behövdes.
Idag hoppas jag verkligen inte det blir något stress för det orkar jag inte med idag, så trött är jag idag och det är även Sebastian så hoppas han sover på tågresan eftersom han gillar absolut inte att åka det där förbaskade tåget och bara gnäller hela resan. Jag förstår han inte alls är det kul och bara sitta still i en vagn på ett tåg, men nu håller vi tummarna för att han sover :).

Postat av: Emil Törnberg

Du är så fin min vackra flickvän, älskar dig och Sebastian mest av allt ! <3

2012-04-09 - 11:28:09
Postat av: 18 år och ung mamma

tack så mycket , men tufft det är det :)

2012-04-10 - 09:15:57
URL: http://paulinagavelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!