Vad vore jag utan er.

Utan mina barn vore jag absolut ingenting.
Med er vid min sida klarar jag exakt allting.
Första gångerna jag fick se er ligga i magen,
det var dom bästa dagarna i mitt liv.
Sebastian 5 augusti 2010 och lilla tösen 27 mars 2012.
Nu väntar vi bara på att lillasyster ska titta ut.

Min fotomodell.

Jag och Sebastian blir hemma själva hela kvällen idag eftersom Emil är med hans kompis och gör lite saker. Sitter och funderar om vi kanske ska gå till ica och handla något gott men vet inte om jag orkar. Vi har nyss badat och Sebastian har fått på sig sin pjamas, men tur att affären bara ligger någon minut ifrån oss om jag får för mig att vi ska gå dit en snabbis.
Vi har allt fått oss en riktigt fin fotomodell. Vi lyckades verkligen riktigt bra med att få världens finaste barn!

Gårdagens mys.

Igår efter älsklingen hade varit på träning så kom han hem med riktigt smaskig mat åt oss. Han ringde och frågade vad jag ville ha och ja, jag valde något som lät gott och visst var det riktigt gott.
Grillspett med kyckling, fläskfile, oxfile grönsaker på, två brödbitar, 3 såser och ris, riktigt gott. Tänk vilken underbar pojkvän man har.

Massa prat och lite bilder.

Har precis lagt Sebastian i säng och Emil gick nyss och ska träna lite med hans vänner, spela fotboll å sådär vad dom nu gör för något. Själv sitter jag här själv på en fredag och tänkte om jag skulle ha lite fredagsmys för mig själv och bebis i magen kanske också är sugen på gotta i magen. Äppelpaj och vaniljsås, lät ganska gott och sen har jag ju chips och läsk.
När älsklingen kommer hem tror jag han har lite god mat med sig så ska vi ha fredagsmys på hög nivå. Kramas och pussas i massor <3.
Om exakt en vecka är ja och Sebastian i Vallentuna hos min mamma och ska vara där tills måndag. Då blir det träffa mamma, pappa och alla vänner där hemma. Ska bli kul eftersom det var 2 månader sen jag var där sist, allt för länge sen :(.
Sebastian med hans mormor och morfar. <3
Victoria har ju fått sig sin lilla bebis också som nästan blir en månad då vi är där. Måste ju få mysa lite bebis och öva mig tills det är min tur igen :).
Nu ska jag fixa lite äppelpaj med vaniljsås och slå på gårdagens big brother.

Svar på fråga.

Fia om Torsdag.:
vad är miroi? jag kanske är efterbliven som inte har fattat det, men skulle bli glad om du förklarade


Svar: Miroi är ja vad är det egentligen.. Eftersom jag gick in på ungdomsgarantin, alltså efter man varit inskriven på arbetsförmedlingen 3 månader och inte fått sig ett jobb så börjar man få en viss summa ifrån dom istället och då har dom vissa krav på en som man ska göra. Jag fick börja då på Miroi och det är mer som en skola om jag får säga vad jag tycker. På morgonen halv 9 till 11 har vi föroläsningar och lär oss om oss själva och allt om jobb, vart jobben finns och hur man skriver ett bra cv och personligtbrev. Klockan 11-12 har vi eget arbete, alltså skriver cv, söker jobb och sånt där. Sen vid 14-16 har man eget arbete igen och gör samma saker.
Hade jag fått välja nu hade jag aldrig valt detta men går här för att få vara inskriven på arbetsförmedlingen och chans till jobb. Det var absolut inte som jag trodde att det var men bara gå här eftersom det håller på i 6 veckor bara.
Efterbliven är du verkligen inte, visste inte själv vad det var :).
Hoppas du fick hyffsat svar på din fråga :).

Som jag var då och som jag är nu.

Jag förstår att när jag vart gravid med Sebastian så var det nog ingen som trodde på mig. Jag var ute och festade varje helg, jag rökte, jag struntade i skolan, jag struntade i vad mina föräldrar sa och jag gjorde exakt som jag själv ville. Men jag vart gravid och bestämde mig för att detta är vårat barn detta ska behållas, min dröm ska gå i uppfyllelse. Min dröm var nog att vara en ung mamma,jag visste inte mycket om barn men en sak jag visste var att jag älskar barn. Dagarna gick och jag varken rökte, drack, mina föräldrar vart mina bästisar och Emil och jag började i skolan.
Varför började jag i skolan för när jag bara skulle hinna gå en termin för?
För att ha någonting att göra om dagarna, för att kanske efter graviditeten och mamma ledigheten så skulle jag fortsätta att gå i skolan och kunde hoppa in där jag slutade.
Sebastian kom och alla såg att hon kan visst. Visst kan man.. Ingen förstår något förens det gäller en själv, det spelar ingen roll om man är 15 eller 40 år och skaffar barn, man förändras med tiden som går. Om man har jobb eller ej, ekonomin löser sig, man får leva snålt men det går och man tar sitt barn i första hand.
Folk har frågat mig tror du att hon kommer klara detta och dom får till svars, självklart kommer hon det man förändras med tiden och man gör allt för sina barn.
Nu är jag mamma till Sebastian och sitter och ska snart bli tvåbarnsmamma även ung också. Det känns hur underbart som helst och det är folk som har skrivit hur imponerade dom är på mig och att dom är stolt över mig och dom vet att jag klarar det utan några som helst problem. Att jag är världens bästa mamma till Sebastian och kommer även bli det till den lilla i magen.
Det finns ju även ni som snackar en massa snicksnack också men som min kompis skrev till mig "läste på din blogg att folk snackar om det här nu igen, men jag tror att det bara är positivt för dig, det gör dig bara starkare!"  Ja visst är det så, dom gör mig bara starkare än någonsin och just nu är jag världens starkaste mamma som skulle klara sig egenom vad som helst bara min familj är hos mig.
Den dagen ni blir gravida och förstår mig att man klarar allt, bara man vill så kommer ni bli lika lycklig som jag är.

Torsdag.

Just nu sitter jag på Miroi och har eget arbete fram tills klockan 16.00 då vi slutar för dagen. Imorgon är det äntligen fredag och sen är det helg igen, inte för att jag har varit här något på hela veckan förens idag och imorgon men ändå. Sitter och ska skriva mig ett cv för första gången i mitt liv så får väl se hur det går. Får ju lite extrahjälp här också satt det ska nog inte vara några problem. Imorse var det fint väder och sen nu blir det sånt där tråkigt väder igen, molnigt... Ska väl forsätta med att skriva cv och se hur det går .:)

Kvällsmys.

Har nyss gjort pannkakor till matlåda som jag ska ta med mig till Miroi imorgon. Jag är ju verkligen pannkakskungen.
Sitter nu och myser med mig själv framför datorn med jordgubbar, mjölk och socker. Dom var väl inte sådär super goda som dom brukar vara på sommaren men det är ju e självklarhet, köpte dom mest för att det var nedsatt pris till 10kr och man måste ju smaka eftersom jag iallafall har längtat efter jordgubbar hela sommaren. Har ni ätit jordgubbar iår?

Mitt hår ser förjävligt ut!

Jag blir galen på mitt hår. Har färgat mitt hår två gånger och det är fortfarande rött kvar. Först färgade jag med en ljusbrun färg och den var ju helt oduglig, hände absolut ingenting med mitt hår. Igår slänge jag in en mörkbrun färg och det vart ju mörkt men fortfarande en massa rött i håret, tips på vad man kan göra eller ska man behöva köpa hårfärg på hårfärg innan det röda ska försvinna?
Jag vill absolut inte ha någon röd färg alls i huvudet och det ser ju bara fläckigt och förjävligt ut i håret just nu och har varken tid eller ork att fixa det nu förens helgen, kul att gå runt i misslyckad hårfärgning. Snälla kom med förslag på vad jag kan göra. När jag har uppsatt så ser det helt okej ut men jag som inte tycker om att ha uppsatt ska jag behöva pinas och ha det nu i flera dagar....

Min jobbiga dag.

Idag har det inte hänt så mycket. Åkte och lämnade Sebastian på dagis och usch vad det regnade. Vi hade ju vagnen på dagis också så fick cykla med han bakom mig och han bara gnällde för han vart blöt i ansiktet, aldrig igen. Tur att vi hade 2 regnställ också eftersom vi har ett på dagis och ett hemma, som hans mormor och farmor köpt!
När jag kom hem fick jag lite värme ifrån älsklingen som låg nermyst i sängen under tecket så kröp under där jag också och la mig och vi somnade. Emils kompis kom hit idag också tillsammans med hans dotter och jag gick och hämtade Sebastian på dagis och det regnade ännu men tog bussen denna gång. Men missade bussen precis tillbaka eftersom jag sprang runt i varje torkskåp och letade efter Sebastians mössa och så hade jag missat ett torkskåp och där låg ju självklart hans mössa. Så himla typiskt när man inte har tid och ska hinna med en buss. Men vi kom hem tillslut iallafall och barnen lekte en stund innan dom åkte hem och vi gick till ica och handlade hem lite tacos till ikväll då Sebastian somnat.
Köpte årets första jordgubbar också, ifrån spanien tror jag det stog på och dom kostade bara 10kr nedsatt pris så måste ju testa ikväll om de är gott eller om man ska vänta tills Svenska jordgubbarna kommer.

Ultraljud.

Idag var vi på ultraljud och visst var det en bebis som låg i magen. Nervös gånger tusen men allt gick jätte bra. Bebis såg jätte bra ut, två armar och två ben, en utav mina rädslor haha. 5 fingrar på ena handen och hjärtat slog precis som det skulle. Så som jag beräknat skulle bebis vara beräknad den 25 Augusti men det var ju helt fel, ett nytt datum och det blev 2 September, så backar lite i min beräkning.
Det var jag som hade rätt, visst var det en liten flicka i magen. Så Sebastian ska få en lillasyster!
Lilltjejen gapar.




nervös.

Snart ska jag och Emil gå och lämna Sebastian på dagis. Efter det så ska vi ta oss in till Gävle för och kolla lillbebis i magen. Jag är lika nervös som jag var med Sebastian men får hoppas att allt ser bra ut och att vi kan få veta kön också :). Jag tror på en flicka, det gjorde jag när jag var gravid med Sebastian och Emil tror en kille lika som då.
Nu lär jag fixa det sista, sov över idag IGEN! Måste nog börja ställa väckarklocka :).

Vad vill ni som läsare läsa på min blogg och vad för bloggar jag följer.

Vad vill ni som läsare läsa på min blogg? Kom jätte gärna med förslag vad ni vill ha mer utav om det är något speciellt.
Själv så älskar jag mamma bloggar (antagligen för jag själv är mamma), förlossningsberätelser är riktigt spännande att läsa, hur vardagen är för alla mammor där ute och dom som är gravida är också roligt att följa. Alla dom bloggarna jag läser varje dag är faktiskt bara mammor. Att kunna jämnföra lite t ex dom gravida, magen som blir större och större och sedan följa dom när dom blivit mammor. Att vara mer ända ifrån början.

Badhuset och en väldigt trött son.

Idag har vi spenderat dagen på badhuset hela familjen tillsammans med Cicci och hennes lilla prinsessa Elina. Vi badade och plaskade en massor och åt lunch där. Pannkakor med sylt och glass uppskattades väldigt mycket utav barnen all mat tog slut och Elina som inte brukar äta hon bara ville ha mer å mer.
Sebastian hade ju inte sovit något innan vi gick dit så efter badhuset var han jätte jätte trött och satt och var jobbig bakom Emil på cykeln. Hoppade och ville verkligen inte sitta där, han ville ju bara sova. Efter halva vägen tog Emil en väg och jag en annan väg och sen ser jag att dom står och väntar på mig och då har Sebastian somnat bakom Emil. Trodde man inte kunde somna sittandes bakpå en cykel, men barn dom kan nog fan allt dom. Vi stog och skrattade lite och sen cyklade vi hemåt och han vaknade inte ens när man bar upp han och när man klädde av han, har aldrig sett han så trött någongång. Älskade underbara barn, mamma och pappa älskar dig över allt annat.



Vad tror ni?

Nu börjas det bli nervöst igen och pirrit i magen. Jag längtar tills imorgon då vi äntligen ska få se våran bebis, den lilla Sebastian ska få bli storebror åt. Det ska bli riktigt spännande.
Skillnaderna är väl med Sebastian mådde jag aldrig illa och jag hade inte fobi för någonting.
Med bebis i magen så har jag mått jätte illa i början till och från, försvann väldigt snabbt. Kebab och pizza har inte varit något jag varit sugen på, saltlakrits och sura godisar har varit favosar!
Vad tror ni det blir, Tjej/Kille?
Själv tror jag en tjej och Emil tror en kille.

En för sen söndagskväll.

Igår var vi ju som sagt barnlediga och roade oss lite grana. Jag satt ju hemma hos min tjejkompis Amanda tills vid 12 tiden då vi åkte och mötte Emil och hans kompis. Vi gick ut på krogen eftersom SAIK vann smguld. Det var riktigt trevligt och speciellt för mig som inte har vart ut på väldigt väldigt länge, jag uppskattade detta riktigt mycket. Det var hyffsat med folk ute och kom inte hem förens runt 3 tiden inatt och klockan 9 kom Sebastian hem. Är inte så speciellt trött så denna dag ska nog gå riktigt bra ändå fast än man inte fick speciellt många timmars sömn.
Nu sitter jag med hårfärg i huvudet och hoppas på att få bort det röda denna gång, återstår och ser!

Barnledig.

Idag vart vi barnlediga eftersom Sandviken spelade bandy och vann, Smguld. Så Emil ville väl dricka lite och så så jag passar väl också på att vara ute lite nu medans man kan. Har ju inte varit ute såhär länge på flera månader, sen december eller någonting så detta behövdes.
Sitter just nu hemma hos en tjejkompis Amanda och ska snart ut på krogen. Roligt och spännande faktiskt, blir nog sista gången på väldigt länge skulle jag tro. Vi ska möta upp Emil och hans kompis också. Blir nog en rolig kväll ikväll, har redan haft det jätte trevligt. Får se vad kvällen har att bjuda på, för mig blir det väl skratta åt alla fyllesvin som dricker idag eftersom man själv traskar runt nykter! :)

Vecka 18. (Graviditetsvecka 19) & första magbilden.


Du har en snabbare ämnesomsättning och en ökad blodmängd i kroppen, det kan ha en positiv inverkan på ditt hår och dina naglar. Hos vissa gravida kvinnor kan de höga östrogenhalterna ibland påverka huden i ansiktet. Fenomenet kallas kloasma och uppträder hos ljushyade som mörka fläckar och mörkhyade som ljusa. När hormonhalterna sjunker bleknar oftast fläckarna. Om du solar kan fläckarna i ansiktet förstärkas. Använd ett bra solskydd. 

Det kan snart vara aktuellt med järntillskott, de allra flesta gravida kvinnor behöver järntillskott från och med den 20:e graviditetsveckan. Läs mer om järntillskott.

Barnet är 13-15cm långt mellan huvud och stjärt ochväger ca 280g. Det börjar nu få anlag till de permanenta tänderna under de redan klara mjölktänderna. Talg från barnets talgkörtlar blandar sig med hudceller och bildar fosterfett/vernix. Fosterfettet skapar en vattentät barriär som hindrar barnets hud från att bli uppblött i fostervattnet. Nerverna i barnets kropp täcks med myelin, ett fett ämne som isolerar och möjliggör det snabba, friktionsfria utbyte av information som krävs för att en människa ska kunna koordinera och balansera sina rörelser harmoniskt. I tarmkanalen börjar magsafter produceras, de hjälper till att absorbera fostervatten och föra det vidare till njurarna. Där filtreras och renas det för att sedan utsöndras igen till fostervatten.



Gårdagen, Idag och Big Brother.

Igår hände det inte så mycket, vi tog en cykeltur med Sebastian och han fick en uppe sittar kväll. Inte förens vid halv 9 kom han i säng igår och han som brukar lägga sig klockan 7!
Idag gjorde vi även samma tog en liten cykeltur och skulle ner till stan och fika, men det var så tomt när vi kom dit. Jajustja, det är ju söndag.... ALLTING STÄNGT! Vi åkte till Sibylla iallafall och tog oss en varsin mjukglass och åt lite sen åkte vi till lekparken och lekte lite så nu är vi hemma igen.
Sipan åkte ÄNTLIGEN ut ur Big Brother, vad tyckte ni om det? Jag älskade det, usch och fy vad jag inte tyckte om den där människan, snacka om att tro att man är större än vad man är. Ikväll är det ju ännu en till som åker ut och jag hoppas det blir Hanna.. Hon är ju så hemskt elak!
Såg någonstans att det kommer eller har kommit in två nya till Big Brother, stämmer det?
Ikväll tänkte jag kanske slänga upp min första magbild, vad tror ni om det? min lilla söta mage.

Livets första cykeltur.

Igår fick Sebastian åka bakpå Emils cykel på sin första cykeltur. Han trivdes där bak och sa nästan ingenting.

Lördag.

Igår vart det en riktigt trevlig kväll och jag fick mysa lite bebis också. Som man längtat efter att få hålla i en sån där lite pluttis varje dag, men man har ju sin stora kille nu och kramas med! Nu snart tror jag att jag Emil och Sebastian ska gå ner på stan tillsammans med Sandra, Andreas och deras lilla dotter och äta lite lunch om jag förstod det rätt. Senare idag ska Emils mamma klippa mig lite också vilket verkligen behövs och sen blir det kanske färga håret om jag har orken och tiden eftersom man vart vaken ovanligt sent igår.

Fredagsmys.

Har vi hållt på med mat i 2 timmar och snart är det klart och grytan smakar riktigt bra för att vara första gången. Emils kompis är här också och ska äta med oss också och så ska väl dom ta någon öl ihop. Sebastian la sig nyss så han somnar väl när som han också. Imorgon ska vi hämta en ny cykel och sätta på cykelsitten åt Sebastian och kanske åka till lekplatsen med lite picknick om det är fint väder!
Kom fram till idag att jag faktiskt har riktigt långt hår. Men det som är så synd är att det är så pass slitet så jag lär klippa av det. Ska klippa det kort och sen ska jag färga det till antingen rött överhår och mörkbrunt underhår eller brunt hår med blonda slingor, vad tror ni blir bäst?

Nytt till Sebastian och lite bilder.

Idag har vi varit en hel dag på stan och innan vi gick ner på stan så kom Emil hem med lite nytt till Sebastian. En cykelhjälm och en cykelsits, ja vad det nu heter. Så snart ska Sebastian få åka på sin första cykeltur också.
När vi var ner på stan handlade jag mig även ett par solglasögon, Sebastian fick sig en ny jacka och sen var det lite småplock som schampo balsam och vax. Emil köpte sig en ny jacka idag också på rea sa idag har alla fått sig något nytt att använda.

HELG!

Vad skönt det känns att få säga, ÄNTLIGEN HELG efter att ha gått och lallat runt hemma i mer än 1år. Visst är det skönt att göra något om dagarna men fy vad man saknar sin familj när man är borta alla dagar i veckan och bara hemma på helgerna. Men nästa vecka så blir jag hemma både tisdag och onsdag iallafall så då får jag lämna lillplutt på dagis och hämta. Favorit läraren på hans dagis slutade igår också, jätte tråkigt verkligen, men det är som det är de. Nu ska vi göra lite lunch, väldigt tidig lunch blir det men sen ska vi gå ut och leka i lekparken medans Emil är och handlar cykelstol till Sebastian och lite mat som vi behöver ikväll då vi ska göra oss en egen köttgryta för första gången. :)

ovanligt mycket text. min dag, min gårdag.

Idag har det vart väldigt dålig uppdatering eftersom jag inte haft någon tid. Imorse så försov hela familjen sig eftersom Sebastian är våran "väckarklocka" om man kan uttrycka det så och idag ville han ta en sovmorgon. Kvart i 8 vaknade han och Sebastian börjar dagis halv 9 och jag ska vara på Miroi halv 9 och eftersom både två ligger långt ifrån där vi bor så va det bara stressa hela morgonen. Jag kom till Miroi och alla stog ute och jag tänkte, JIPPI UTFLYCKT SLIPPA SITTA INNE HELA DAGEN, men inte..... Läraren eller coachen hade bara försovit sig satt ja, jag stressade hela enkelt bara i onödan eftersom vi började 9 istället.
Vi har även stor handlat idag och då menar jag STOR HANDLAT. Vi fick in lite extra pengar denna månad eftersom vi har delat upp föräldrar penningen ganska bra så fick man någon gemdställdhets bonus eller hur det nu hette. Det första fick bli och stor handla och vi har aldrig ägt så mycket mat som vi gör nu, tror det räcker i ja, iallafall 2 månader men vilket är skit bra för nu har man mat och välja på.
Tvättade gjorde vi igår också så snart blir det att fixa tvätten också.
Juste du som hittade 600 kr idag GRATTIS!!!!!!!!

6 dagar kvar. <3

Bara 6 dagar kvar. Jag minns med Sebastian, när vi gick på första ultraljudet med han i magen. Nervös som bara den, tänk om något e fel, tänk om, tänk om, gick tankarna men allting såg super bra och se världens finaste kille föddes till världen, fullt frisk. Nu är det snart dags att jag ska på ultraljud med bebis nr 2 och tankarna går lika, tänk om, tänk om men även, är det en tjej eller kille. Vad tror ni att det lilla livet i magen är för något, tjej, kille? Själv tror jag att det är en liten prinsessa, lär ju gå emot vad alla andra tror. ;)
Mitt lilla hjärta på ultraljud nr 2 <3

Onsdag.

Idag är det ju bara för underbart väder, solen skiner för fullt och det är super varmt ute. Så idag efter Sebastians dagis passade vi på och träffa Elina och Cicci och lekte en stund i lekparken. Vi lekte tills barnen bara skulle äta allt dom fick tag på, Sebastian skulle äta pinnar och Elina skulle äta stenar och dom började bli små gnälliga. Nu sitter jag bara hemma medans Emil och Sebastian är ute och tänke kolla på big brother avsnittet jag missade igår i lugn och ro och sen om dom blir borta länge lägga mig i sängen och sova.

Som jag förstod.

Ni som tycker det är fel med att jag och Emil ska få barn igen, varför törs ni inte stå för det? Det stör mig egentligen inte, vet vet jag kanske blir kändis pga att ni snackar. Jag hade förstått er om vi inte tog hand om Sebastian och vårat förhållande låg på hal is, men vi har världens bästa förhållande även är vi världens bästa föräldrar till Sebastian. Det ända skulle väl vara jobb fronten, men det kommer det också. Ni kanske är avundsjuka där ute ni som snackar eller själv inte ett sånt bra liv som vi lever, jag har ingen aning. Jag förstår bara inte det där som är så hemskt roligt att snacka om folk, är det för att man inte har något annat vettigt att prata om eller vad är det? Kan ni som inte törs stå för att ni snackar om oss, ogillar detta och ja allt det där, släng in en kommentar vetja. Man kan ju även vara anonym. ;)
En väldigt gammal bild men det finaste som finns.

Utmanad.

Jag har blivit utmanad av Monia - mamma till Tuvalie ♥ att skriva 5 saker om mig själv som ni inte vet.
  • Jag kan vara jätte envis utav mig.
  • Jag älskar barnpogram, disney chanel, nikelodeon och barnkanalen.
  • Jag saknar skolan.
  • Jag är beroende av ett spel på facebook. (Castle Ville)
  • Varje gång jag är gravid så blir jag överkänslig och börjar gråta av det lilla minsta.

Jag utmanar
Louise - Mamma till Theo & Mille
Freddan
stephi
Louise - Fotoblogg
Z A N D R E A ´S . ♥ v ä r l d ♥ Mamma till Joline!

vill inte!

Idag ska jag till Miroi och jag vill verkligen inte!!! Det är så jävla tråkigt där så det är helt sjukt och var inte alls som jag hade trott.. Men jag måste ju tydligen så då måste jag väl.
SÖTA BARN!

Förlossningsberättelse med Sebastian.

Som dom flesta vet så gick jag över tiden med 2 veckor vilket betyder att efter 2 veckor blir man igångsatt. Dagarna gick faktiskt väldigt fort efter att få gå över tiden och sådär, trodde den skulle gå jätte sakta men bara sprang iväg och helt plötsligt vart det den 21 Januari 2011. Dagen vi väntat på, dagen vi längtat efter.
Vi skulle vara inne på Danderydssjukhus den 21 Januari 2011 klockan 08.00, så vid 7 tiden kommer min pappa och hämtar mig och Emil och kör in oss efter att han jobbat hela natten. Vi kommer in till sjukhuset och får inte gå ner på förlossningen direkt utan en våning över förlossningen där har dom för dom som ska bli igångsatta osv.
Klockan 09.27 får jag CTG för att kolla bebis hjärtslag och mina värkar, som jag dock inte hade. Efter att ha legat ett tag och allting såg jätte bra ut med bebis i magen så ska jag bli undersökt.
Klockan 09.50 undersöker dom mig och jag är bara öppen 1,5 och dom bestämmer sig för att jag ska få som en ballong som ska göra så att jag öppnar mig mer.
Under tiden gick jag och Emil och åt lite mat, vi gick runt och kollade lite och ja det gick väl allmänt segt, knäppte lite kort gjorde vi och då och då satte dom dit CTG för att kolla så att allting var bra.
Klockan 16.17 började jag få som stark mensverk vilket var tydligen väldigt bra för då skulle det vara pågång trodde dom, yes tänkte vi!
Strax innan 18.00 tänkte jag och Emil duscha och jag tänkte gå på toaletten och jag sätter mig och helt plötsligt åkte ballongen ut och jag vart alldeles chokad tror faktiskt Emil också vart det så han gick ut och hämtade någon och ja, jag stog mest där och visste inte vad jag skulle göra ungefär.
Klockan 19.28 får vi gå ner till förlossningen och har inga värkar eller någonting när jag kommer dit ner.
Klockan 20.25 spräcker dom hål på hinnan och vattnet går och jag minns efter det så började det hända saker, började få värkar.
Klockan 22.25 är jag öppen 5 cm alltså halvvägs och sen stoppdes allting och ingenting hände.
Jag har ont, jag är trött och sliten efter att legat i ca 12 timmar
Klockan 00.35 får jag äntligen EDA, och smärtan försvinner snabbt.
Klockan 04.00 ca 20 timmar efter vi kommit in till sjukhuset och varken jag eller Emil har sovit och är väldigt trötta och sega efter en väldigt seg dag har gått så ska vi få sova till klockan 06.00.
Klockan 06.05 är jag öppen 7cm, vilket betyder att jag öppnat mig 1cm på flera timmar. Kunde tiden inte bara gå fortare nu orkade vi verkligen inte mera, tålamodet höll på att ta slut, allting gick så långsamt. Vi ville ju bara ha våran bebis hos oss som vi hade trott att vi skulle haft vid denna tid.
Klockan 07.30 börjar det smått hända lite och jag får gå upp och ställa mig och ja göra en konstig "dans" för älsklingen en stund.
Klockan 07.50 tog dom tempen på mig för jag kändes så varm, trodde det var normalt vid sådanna tillfällen men inte det, hade feber. Fick allvedon så då gick väl antagligen febern ned.
Klockan 08.20 fick jag krystvärkar.
Klockan 08.38 22 Januari 2011 Föddes världens finaste kille, han var 50cm lång och vägde 3550g. Han var det vackraste vi någonsin sätt, att få uppleva allting och sen var han ute det var helt fantastiskt. Man glömde genast bort smärtan, att man var trött och sliten, det fanns inte ens i världen just då. Kommer ihåg att jag och Emil sa att han skulle komma till låten mikrofånkåt men han kom till låten efter den låten. Att ha haft honom i magen 9 månader 42 veckor, man trodde aldrig att tiden då han kom skulle komma och äntligen var den tiden här.
Vi vart genast världens stoltaste föräldrar.

Nytt till hemmet.

Idag fick vi som sagt hem lite nytt ifrån Emils mamma som inte behövde detta mer eftersom hon själv ska flytta snart och köpa nya saker till sitt nya hem, vilket var jätte bra eftersom då fick vi ta det.
En tv bänk, eller bokhylla hur man nu ska kalla det. Vilket behövdes eftersom vi inte hade någon tv bänk innan, våran tv stog på en stol. Hur bra som helst, får plats med hur mycket saker som helst dvd ställ och allt. Bara väntar tills vi får in pengar så ska vi åka och ta ut lite bilder och köpa ramar och pynta lite med.
Två nya mattor. Denna gråa som vi har i vardagsrummet och sen en grön som vi hade tänkt och ha till köket men den har inte fått kommit upp ännu.
Sen fick vi lite småplock sånt där som alltid går till något. Tallrikar, skålar, formar och ja allt sånt där. Igår fick vi även en massa kaffekoppar också som var väldigt behövligt eftersom vi ägde ungefär 2 kaffe koppar innan och dom var super små.
Äntligen börjar ens hem att likna ett riktigt fräsht hem!

Ingen toppen dag.

Morgonen började bra som alla andra förutom en nackdel, det snöade ute men en posetiv sak, Sebastian tog sovmorgon. Vi gick ner till öppna förskolan träffade Cicci och Elina precis som planerat bara att vi var lite sena eftersom Sebastian sov så länge. Barnen lekte och hade kul vid halv 12 tiden gick vi hem och vi mötte upp Emil vid ica som skulle dra lika fort och köra hit lite nya saker till lägenheten som vi fick utav hans mamma. Jag och Sebastian gick och handlade lunch vi skulle gå hem och göra och då vart jag jätte konstig. Började svettas, vart yr fram och tillbaka, det var jätte obehagligt. Kändes som om jag skulle svimma och blir ju ännu mer orolig eftersom jag var hemma själv med Sebastian men Emil och hans mamma kom så fort dom kunde iallafall. Vet inte om det är för att jag har känt mig stressad och så eftersom det känns som att jag har massa saker att göra men vet inte vad alla dom sakerna är eller om det är för att jag fortfarande har lågt järnvärde. Nu efter att ha ätit och druckigt massor så har det blivit mycket bättre iallafall så får hoppas det inte kommer tillbaka isf får jag ringa barnmorskan imorgon och höra om hon vet vad som kan vara fel.
Min fina älskling.

Snöoväder?

Det var ju inte kul att vakna direkt. Kollar ut genom fönstret och snön bara öser ner, vad är detta? Trodde vi var påväg emot vår, men inte det heller :o. aja förhoppningsvis försvinner det och håller sig inte kvar så länge. Idag skulle vi till öppna förskolan får se ifall vi hinner dit, men vi tog ju en sovmorgon idag IGEN, utvilad och skönt. Nu ska jag göra några mackor till min älskling och lämna dom till han på sängen, jag är allt världens bästa flickvän ibland hehe! :)

Här kan ni följa min blogg.

saraeedstrom

Vecka 17, graviditetsvecka 18.

Om det är din första graviditet kan det vara bra att veta att det inte är magen som kurrar utan barnet som rör sig. Nu kan du vara riktigt säker på att det finns en baby där inne. Vid det här laget är du förmodligenlika pigg som innan graviditeten och det är möjligt att sexlusten ökar. Höga östrogenhalter i din kropp får blodmängden i bäcken- området att öka. Detta bidrar till att du oftare och snabbare än vanligt blir sexuellt upphetsad. Varsamma samlag under graviditeten är helt riskfritt, men kontakta din MVC om du är orolig.

Det 16 veckor gamla barnet är nu 12,5-14cm långt mellan huvud och stjärt och vikten ca 200g. En enormt aktiv period börjar med rejäla träningspass. Han eller hon vrider och vänder på sig, sparkar och slår. Små luftbubblor som kallas alveoler eller lungblåsor bildas nu i lungorna. Fingrar och tår ser alltmer färdiga ut, och de virvlar och ränder som utgör barnets unika fingeravtryck börjar framträda. Nu ligger ögonen i rätt läge och i tarmen har barnets första avföring samlats - barnbeck. Om det skall bli en pojke så bildas prostatan nu.

Ofta görs en ultraljudsundersökning i vecka 16-19, det görs dock inte alltid för de som gör NUPP-test i vecka 13.



Städa, Städa, Städa.

Denna dag har jag städat här hemma för det började bli ganska så skitigt och massa saker överallt. Vi städar fan varannan dag, dåliga på och plocka undan tror jag att vi är i denna familj. Emil och Sebastian ligger och kramas i sängen just nu och lite avundsjuk är man ju eftersom man själv sitter framför en dator. Ska alldeles strax ta mig en dusch och sen ska jag bara ta det lugnt hela dagen, äta någon middag och invänta big brother. Vem åker ut idag?

Sovmorgon.

Idag fick jag sovmorgon en riktig en. Sebastian brukar alltid vakna vid 6-7 tiden inte senare än 7 brukar han sova men idag sov han till halv 9 och det var ju super skönt. Jag vaknade flera gånger och undrade om han inte skulle vakna snart och ja, vid halv 9 gjorde han det. Jag känner mig riktigt utvilad för en gångsskull så det känns riktigt skönt.
Vad ska man hitta på för något som en dag som denna då, har faktiskt inga planer men det blir väl någon promenad eller liknande så man iaf får lite frisk luft idag. :)

Helt nytt.

För första gången har jag gjort en helt egen header och så. Visst inte vart det den finaste och så men klart nöjd eftersom det var första gången. Tänkte testa mig på något lite svårare ska bara ha tiden och orken så ska jag också bli duktig på sånt. Det var ju faktiskt kul! :)
Vad tycker ni då? För och vara första gången? =)

Nya favoriten.

Idag när vi var och handlade kollade jag om den nya glassen fanns och jag kollade och kollade men hittade inte. Sa till Emil den där vill jag provsmaka men den finns inte och han säger, ååh jag också. Efter att ha stått där och kollat så till slut tar Emil upp den och säger den är min och sen så var det den sista glassen men vi bestämde oss för att dela på den. Super god tycker jag och även Emil och Sebastian tyckte den var god. Så helt klart nya favvosen. Calippo...

Världens stoltaste föräldrar till Sebastian.

Här var bara vårat hjärta några timmar gammalt och ja vi är världens stoltaste, lyckligaste föräldrar.

Om Sebastian själv får bestämma.

Igår när jag och Sebastian var hemma så smet han iväg som han alltid brukar göra. Efter ett tag hör jag att han slår på toan så jag går dit för jag ska ta ut han för det är ju inte så fräscht att leka med toan tyckte jag så kollar jag ner i toan och ja där hade han själv slängt ner lite saker. En tom toarulle, lite papper, en strumpa och toalettrenjörings medlet. Då skrattade jag lite för mig själv och tog upp det och sen tog ut han och stängde dörren, japp när barnen själv får bestämma helt enkelt.
Hade tagit upp toalettmedlet


Min dag i lite bilder.

Min dag har varit helt fantastisk precis som alla andra dagar ( för det mesta ). Våran stora kille verkligen älskar att gå ute och självklart ska han få gå ute. Så idag har vi varit ute två gånger och tänkte slänga upp lite bilder ifrån dagens.

Bomben släppt.

Som några sett på facebook och vissa kanske ser här så ska Sebastian bli storebror och jag och Emil ska bli föräldrar igen. Vi har vetat det riktigt länge eftersom jag går in i vecka 17 på måndag enligt mina beräkningar men tror det kommer ändras med några dagar den 27 Mars då vi ska på ultraljud. Vi har vetat det sen den 23 December då jag och Emil gjorde ett graviditetstest och jag plussade direkt. Det var inget vi hade planerat men vi ville ju ha ett barn till båda två och om jag skulle bli gravid så visste vi ju redan då att det skulle behållas vi vart ju helt överlyckliga.
Nu vet jag att dt kommer snackas en massa massa om mig men vet ni en sak det orkar jag inte ens slösa energi på. Jag har världens bästa familj och att vi ska bli en till familjemedlem i den här familjen kommer bli så underbart. Men ni som törs och kan ta modet också kan ju komma till mig och säga om det är någonting än att snacka :).

Vackra fredag.

Idag är det fredag och super fint väder ute också vilket är ett jätte plus. Vi har hunnit varit ute och tagit promenad, låtit Sebastian springa lite i sin nya outfit och vart och hälsat på hans farmor. Köpte glass och åt också mumma. Nu håller jag och älsklingen på och gör lite lunch medans Sebastian ligger och sover, det blir finlunch idag. Till lunch blir det serverat potatisgratäng och kyckling, det kallar jag lyx. Resten av dagen har jag ingen aning om vad man ska göra, älsklingen ska dra och spela badminton 7-9 ikväll och jag tänkte passa på och kolla på big brother avsnittet jag missade igår kväll. :)
Vårat goa hjärta jätte trött framför tven igår kväll.

damp, svar ja!

Jag verkligen hatar arbetsförmedlingen just nu helt otroligt. Jag har sagt att jag vill absolut inte studera pga jag inte kan koncentrera mig osv men ändå sätter han mig på miroi. Min handläggare på arbetsförmedlingen säger till mig: På miroi får du hjälp med att söka jobb, skriva cv och personligt brev men ICKE! Sitta och lyssna på någon som pratar och ja göra lite frågor där emellan, precis som på en skola då läraren står och pratar ungefär från kl halv 9 till 11. Sen får man söka jobb i en timme eller det man behöver göra, sen blir det lunch från 12-13, efter lunchen SITT OCH LYSSNA IGEN på någon som står och babblar sen vid 15 tiden söka jobb i en timme och sen klockan 16 slutar man. Då kan jag lika gärna sitta hemma söka jobb 2 timmar per dag eller till och med mer, jag förlorar bara en massa tid med min älskade familj när jag måste gå på det där, jag vill inte men måste tydligen för jag gått in på ungdomsgarantin.
Enligt mig är det totallt idiotiskt att låta någon gå på sånt när man suttit och sagt att man absolut inte vill det osv, jag blir bara så himla irriterad!
Tur att jag har min älskling som gjorde mig på lite bättre humör när man fick världens gulligaste sms utav han, vet inte helt ärligt vad jag hade gjort utan han, han gör mig hel helt enkelt. Nu ska vi inte ha någon deppblogg här inte, behövde bara få ut mig lite så man känner sig lite bättre. Sitter nu och väntar på att min kärlek ska komma hem och mysa med mig så man får bli på bättre humör :).

Första skrapsåret.

Igår på dagis fick Sebastian sitt första skrapsår rakt på hakan. Han är ju inte sådär jätte stabil ännu på att gå ute men han blir bara bättre och bättre för varje dag. Så igår ramlade han på dagis och fick sig ett skrubbsår på hakan, vårat lilla hjärta. Första gången men garanterat inte sista gången, eller vad tror ni? Det hade gått bra och så han hade blivit ledsen men gått över lika fort så det kändes ju skönt och höra eftersom man inte var där och kunde ta sin lilla skatt!

Finns det något godare?

Har precis ätit lunch efter att ha legats och kramats, myst och sovit med älsklingen medans Sebastian är på dagis. Snart ska jag gå och hämta honom eftersom min älskling lämnade honom idag, världens bästa kille som sagt! <3
Sitter och trycker i mig choklad nu också och jag som nyss vart mätt på min lunch men chokladen låg så fint bredvid datan och den sa "ät mig ät mig" så självklart ställer jag upp på att äta upp den där hemskt goda chokladen. ;) Finns ju helt enkelt inget godare än choklad just nu :).

Torsdags morgon.

Idag är det sista dagen för Sebastian på dagis denna vecka. Emil gick och lämnade han idag och han vart lika hysterisk idag också, vårat lilla hjärta men imorgon får han iaf vara hemma och mysa med mamma och pappa hela dagen och ända fram tills tisdag. Igår hade jag verkligen ingen ork att blogga jag var så extremt trött så det vart en väldigt tidig kväller för mig så hoppas jag är piggare idag. Vi var ju i lekparken igår också med Cicci och Elina och självklart fick man något kort på dom små trollen :).
Idag tänkte jag och Sebastian gå till lekparken ännu en dag till i fina vädret efter dagis men med Sandra och Liam. Ska bli skojskoj och även bra träning för Sebastian med att gå i skor! :)

Världens bästa pojkvän.

Så är det faktiskt, att jag har världens bästa pojkvän. Visst har vi våra dåliga stunder men vi har också våra bra stunder och vi trivs bra ihop. Vi har ett barn ihop och jag kunde faktiskt inte ha valt en bättre pappa än han. Som jag har läst lite här och där går inte vissa killar upp med deras barn osv, här kan det faktiskt vara tvärsom ibland. Vi delar upp det så båda får vila när det behövs. Jag älskar min kille så enormt mycket och jag gör allt för att det alltid ska vara vi ( som det alltid ska vara ). Kan inte tänka mig ett liv utan han, han är fin, han är snäll, han är bäst, han är mitt allt Emil Törnberg <3







Härliga dag.

Sitter just nu bara hemma och tar det lugnt. Ögonen hänger, är så jävla trött faktiskt. Tänkte ta mig en dusch innan jag ska hämta Sebastian på dagis och gå och leka lite i lekparken med Elina och Cicci idag igen. 20 i 7 vaknade Sebastian så då var det bara att göra morgon och sen gå långpromenaden till dagis, dröjer ca 40 min att gå till dagis och sen 40 min hem så en riktig promenad får man på mornarna. Sebastian har förändrats helt nu när man lämnar han på dagis han blir som hysterisk och skriker som aldrig förr och ändå har han gått där 3 veckor och det har funkat jätte bra, får hoppas det försvinner snart. Sitter och kollar lite kläder på internet också till Sebastian som han behöver t ex nya skor, en vår jacka och kanske ett par jeans. Ska bara visa Emil när han kommer hem så får han säga vad han tycker så förhoppningsvis beställer vi hem lite till han idag.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite innan man ska gå ut igen i det vackra vädret :).

Massa lek i lekparken <3

Idag när Sebastian kom hem så gick vi direkt och mötte upp Cicci och Elina och gick till lekparken och lekte. Både Elina och Sebastian har precis lärt sig att gå ute och det går super bra och dom tyckte att det var jätte kul. Efter att dom traskat runt där och ramlat lite och ätit lite banan så ska ju självklart Sebastian bajsa så då gick vi hem till oss så fick vi byta och sen fortsatte vi med massa lek här hemma och barnen åt lite kakor. Imorgon när Sebastian slutat dagis ska vi gå till lekparken också om det är fint väder vilket jag hoppas :).

Aj min rygg.

Nu tror jag ryggen säger sitt iaf. AJ det gör ont. Kn inte luta mig ordentligt bakåt på en stol för så fort jag rör vid ett ställe så gör det hur ont som helst. Vad fan gör man åt det? Hoppas verkligen att det försvinner snart men leka kan jag ju iallafall göra satt det är inga problem. Emil och hans mamma är och hämtar Sebastian nu sen tänkte vi gå och träffa Cicci och Elina och gå till en lekpark och leka lite i det fina vädret. Elina är drygt 2 veckor yngre än Sebastian så det är jätte kul att se dom leka tillsammans eftersom dom kan ungefär lika mycket saker och är så pass jämngamla.

Tjäna pengar på din blogg?

Vill du tjäna pengar på att blogga, lätta pengar? Klicka bara på bilden och bli medlem och få 20kr till startpengar också. Har du kommit upp till 200kr så betalas pengarna ut. Inte speciellt svårt eller hur? :)
plusikassan.se

Dagis.

Hur valde ni era dagis platser och hur trivs ni med dagiset era barn går på? Trivs barnet/barnen, sover dom och äter dom bra när dom är på dagis?
Jag är faktiskt riktigt nöjd med våran dagisplats vi fick till Sebastian. När vi valde visste vi inte alls mycket om dagiset, det är nämligen helt nybyggt så vi tänkte att det kommer ju att vara fräsht och så iaf. Vi fick platsen där och fick gå på informationsmöte och all personal var super trevlig och dagiset var ju helt perfekt för sebastian, man kan springa från avdelning till avdelning, dom har ett våt rum där dom kan leka med vatten bada och göra det dom vill med vatten, dom har ett musikrum där det finns massa instrument och kan spela musik och varje avdelning har en egen färg. Lilla svansen, turkosa svansen, gröna svansen och oranga svansen ( där Sebastian går ). Nu när Sebastian har börjat där och så så trivs vi ännu mera med platsen. Personalen är så trevliga och dom bryr sig verkligen om alla barn och Sebastian han är så stor och duktig nu så senaste gången jag lämnade han grinade han inte så hoppas det går lika bra för Emil imorgon när han lämnar honom på dagis. Sebastian både äter och sover jätte bra på dagis också, dom sover i vagnar och Sebastian brukar ha svårt att sova i vagnen men där går det alldeles perfekt och han sover i en timme eller mer. Så vårat dagis är toppen, Flygande draken heter det föresten!

En ovanlig dag.

Idag har jag varit på Miroi första gången och det var absolut inte som jag hade tänkt mig. Jag hade tänkt mig att det var litet och ja någon enstaka folk där och man sökte jobb, skrev cv och personligt brev men fel det hade jag. Jag kom dit och ena som jobbade där gav mig en pärm och berättade lite grana. Tiderna var 08.30-16.00 alltså en hel dag utom på onsdagar som man får uppgifter och jobbar med hemma. Denna vecka var en liten speciell vecka, vi jobbar måndag-onsdag där och torsdag, fredag hemma för dom ska flytta på fredag så det kommer inte att finnas några möbler. Idag fick vi iallafall prata om lite allt möjligt, är lite som en skola och föroläsning på samma gång. Idag pratade vi bla om olika loggor och vad dom betydde för oss och hur viktigt vissa saker var t ex ärlighet osvosv. Sen kom jag och en annan tjej in i vecka 2 idag dom andra hade redan gjort en vecka så på eftermiddagen då alla sökte jobb, skrev cv och personligbrev det gör vi varje eftermiddag då fick vi kolla på en film som vi hade missat. Minns inte så mycket om filmen eftersom den inte var speciellt spännande.
Sminkade mig idag för första gången på evigeheter!

Miroi.

Idag ska jag första dagen gå till Miroi. Lite nervöst eftersom jag inte riktigt vet vart det ligger osv, men det ska nog gå jätte bra. Vad det innebär ja, man får hjälp med jobbsökning och det är fler ungdommar där vilket är bra för mig eftersom jag är nyinflyttad. Det håller på i 5 veckor och ja, mer än så vet jag inte, får veta mer idag. Ska vara där halv 9 vilket suger eftersom då kan jag inte lämna Sebastian på dagis så jag hoppas verkligen jag iaf kan hämta han där. Ska bli spännande och se vad det är osv. :)

Big brother.

Jag har fastnat för årets big brother, men det är väl så sätt ett pogram och så kan man inte sluta. Idag är det ju utröstning men det är inte tittarna som får rösta denna gång vad jag förstått det, vem tror ni åker idag? Förra gången åkte ju Jessica och ja, jag hoppades på att hon skulle åka helt enkelt så jag vart ju inte besviken, förstog nästan det.
Idag hoppas jag att Hanna R eller Sipan åker, gillar inte någon utav dom speciellt mycket tycker dom bara är dryga och jobbiga och förstör pogrammet. Lite lugn och ro måste man ju få iallafall.
Camilla hoppas jag ska vinna iaf. Hon är inte en sån där uppstoppad blondin utan hon kan faktiskt ta det lugnt och ändå vara underhållande.
Vem tycker ni ska åka och vem tycker ni ska vinna? :)



graviditeten och framåt i bilder och kort beskrivning

Mitt liv började på riktigt då jag och Emil fick reda på ätt vi skulle bli föräldrar.
Ultraljud den 17 november, en liten kille ligger i magen.
Sista bilden på mig med magen.
Jag och älsklingen den 21 januari 2011 då jag gick in i vecka 42 och skulle bli igångsatt.
Den 22 januar 2011 kl 08.38 kom världen finaste kille till världen.50cm lång och vägde 3550g helt perfekt. Sebastian Emil Edström.
Vi vart världens stoltaste föräldrar.

Sån där tråkig dag.

Idag är det verkligen en riktigt tråkig söndag. Ingen sol som skiner men snön som kom igår i ovädret och tunna isen har iaf försvunnit från vägarna vad jag kan se ifrån fönstret. Dom flesta är nog bakis idag, själv mår man alldeles utmärkt ;).

Melodifestivalen.

Vad tyckte ni om årets melodifestival och vinnare för detta år, var det den rätte eller vem skulle vinna?
Själv tyckte jag.. hm ja, vad tyckte jag? Ingen låt jag verkligen fastnade för detta år men Loreen eller Danny skulle ju vinna, dom var bäst detta år, så ja rätt låt vann helt enkelt!

bloglovin.

Följ min blogg med Bloglovin

Fina väder.

Idag är det riktigt skönt väder ute solen skiner och plusgrader, börjar kanske bli vår. Vårkänslorna börjar komma och man blir genast på bättre humör osv. :)
Idag har det inte hänt så mycket fick sova lite längre idag eftersom Emil och Sebastian gick upp idag. Tur att man har världens bästa pojkvän, så man får sovmorgonar! Jag och Sebastian åt lite lunch pannkakor, mums. Emil hatar det så han fick inget hehe. Efter det gick vi till lekparken och Sebastian fick gunga lite granna. Nu är han inte på en promenad så nu ska jag gå och mysa lite framför tven med chips med älsklingen! :)
All min kärlek till dig, du är världens bästa <3

Älskade barn!

Fick nyss lite välling och ligger nu i sängen och småpratar för sig själv som han alltid gör innan han somnar. En uppesittar kväll vart det för han idag, han som alltid brukar ligga i sängen klockan 7!
Tänkte är alla barn som Sebastian i hans ålder? Han är 1år och 1 månad och han gömmer alla saker han får tag i. Emil hittade för inte så länge sen i datan, nappar å lite allt möjligt. Idag senast så tog han köksredskap, alltså stekspadar slevar osv och la under hans stol, han har även tagit mitt telefonskal och det har jag inte hittat än.
Dom är busiga dom små liven. :)

Då har denna dag gått.

Man kan ju säga att idag fick man sig allt en rejäl sovmorgon. Jag och Sebastian klev upp vid 7 tiden idag och vid 8 tiden gick vi in och kramades med pappa Emil som låg och sov. Vid halv 9 tiden vart Sebastian jätte trött och så la vi bara ner han i sängen och han slocknade direkt och sov till halv 12, så underbart skönt och få sova och vila ut tills man själv känner sig pigg och vaknar före!
Vi åt lite lunch och så sen gick vi ner på stan hela familjen med monia, love och deras dotter. Hämtade ett par nycklar också eftersom Emil och Love ska börja spela badminton tror jag det var nu varje fredag från 7-9 och det tycker jag är super bra för då har Emil något att göra på fredagskvällarna än att göra annat så hoppas dom tycker det är kul och fortsätter :).
Hittade ett kul kort också, jag tyckte det var kul iaf! :) Kolla datumen!

Våran morgon.

Som jag alltid brukar göra på morgonen då jag och Sebastian kliver upp på morgonen sätter jag mig alltid vid datorn medans Sebastian möblerar om lite bland köksgrejerna, det tycker han är jätte kul för det händer några gånger per dag. Blöjan bytt och göra lite välling på det här som han kan ligga och dricka efter en stund då vi vaknat. Sen vid 9 tiden går vi in där pappa Emil ligger och sover eftersom vi sover i vardagsrummet så kollar vi på lite tv och efter ett tag vill Sebastian komma upp i sängen där vi ligger och självklart får han det.  Han går alltid till pappa pruttar lite på han med munnen och rycks i håret medans hans pappa låter lite och vaknar till. Att se Sebastian och Emil busa och att dom är glada det gör hela hela min dag. Nu ska Sebastian få lite välling, vi hörs senare :)

Om mig.

Jag är 19år och bor i Sandviken tillsammans med min sambo Emil och våran son Sebastian som vi har tillsammans. Jag är född och har bott i Stockholm/Vallentuna hela mitt liv fram tills för några månader sedan då vi flyttade upp till Sandviken eftersom min pojkvän kommer härifrån. När jag var 17år januari 2010 så vart jag och Emil tillsammans och bara några månader efter det plussade jag och vi båda vart glada. Vi bestämde oss för att ha kvar barnet eftersom det var det som båda ville. Den 21 Januari 2011 hade jag gått 2 veckor över tiden och jag skulle bli igångsatt. Min pappa skjussade mig och Emil till Danderydssjukhus i Stockholm och äntligen så var vi halvvägs till att få träffa våran bebis. Jag vart igångsatt och den 22 Januari 2011 kl 08.38 kom han. Han var så fin vi hade aldrig sett något så fint. 50cm lång och 3550g helt perfekt och hans namn vart Sebastian Emil Edström. Det var en kort presentation om mig och min familj. Tänkte slå in med en förlossningsberättelse också, ska bara ha orken och tiden :).

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0